Raymond van Barneveld neemt verdiend afscheid in de Ziggo Dome

Raymond van Barneveld beëindigd zijn professionele dartcarrière na het WK van 2020. Op 8 februari zal er in een de Ziggo Dome een groots feest worden georganiseerd voor ‘Barney’. Lees hier meer. 

De avond zal in het teken staan van natuurlijk het afscheid van de Nederlander. Het wordt een avond vol entertainment, muziek, de vrienden van Van Barneveld en natuurlijk het darten. Zo zal er een kleine competitie georganiseerd worden. Dartlegendes Phil Taylor, Richie Burnett, Wayne Mardle, Martin Adams en Bobby George zullen het opnemen tegen BN’ers als Robin van Persie en Rafael van der Vaart. Daarnaast zal de Nederlandse band Navarone het opkomstnummer van Van Barneveld gaan spelen en een aantal lievelingsnummers van de Hagenaar. Ook zullen er aantal hoogtepunten uit de carrière van Van Barneveld getoond worden, want zonder hem was darten waarschijnlijk nooit zo populair geworden.

“Het is een ongelofelijke eer om zo’n avond als afscheid aangeboden te krijgen. Ik kijk ernaar uit om enkele mensen die ik tijdens mijn loopbaan heb leren kennen weer te zien en ik laat me verder verrassen. De competitie waarin ervaren darters samen met onervaren BN’ers tegen elkaar strijden, belooft een spektakel te worden. Niemand kan daar nu de uitslag al van voorspellen. Ik verheug me daar erg op”, aldus een enthousiaste Van Barneveld.

De kaartverkoop start op zaterdag 8 juni om 10:00 uur op Ticketmaster. VIP-pakketten zijn vanaf vanavond beschikbaar. De prijzen zijn als volgt:
VIP 501 (VIP Tafel front rows): € 350,00 (incl servicekosten)
VIP 301 (VIP Tafel front rows): € 225,00 (incl servicekosten)
Rang 1 (tafel op de vloer): € 130,00 (incl servicekosten)
Rang 2 (tafel op de vloer): € 100,00 (incl servicekosten)
Rang 3 (tafel op de vloer): € 89,60 (incl servicekosten)
Rang 4: € 66,08 (incl servicekosten)
Rang 5: € 54,88 (incl servicekosten)
Rang 6: € 43,68 (incl servicekosten)
MIVA: € 66,08 (incl servicekosten)

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Lees ook

Inhoudsopgave

Raymond van Barneveld neemt verdiend afscheid in de Ziggo Dome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *