Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Raymond van Barneveld stopt na WK Darts 2020 bij de PDC

Raymond van Barneveld heeft maandagmiddag op social media een besluit gemaakt over zijn dartcarrière. Het jaar 2019 wordt zijn laatste jaar bij de PDC, met het WK van 2020 als laatste toernooi. Lees hier meer.

“Aan al het mooie komt een einde. Al ruim 35 draai ik mee in de top van het darten. Met hoge pieken en diepe dalen. Met vijf mooie wereldtitels en heel veel meer andere mooie prijzen die ik gewonnen heb. Ik heb vele landen gezien en onvoorstelbaar veel mensen ontmoet. Deze sport bracht mij alles waar ik op kon hopen en daar zal ik altijd dankbaar voor zijn. Maar ik heb besloten dat 2019 mijn laatste jaar zal worden als professioneel dartspeler. Ik hoop volgend jaar al mijn fans nog een keer te zien om van iedereen afscheid te kunnen nemen en dan is het goed geweest”, laat de Hagenaar op Facebook weten.

Van Barneveld heeft een erg zwaar jaar gehad, met een aantal mindere resultaten en de overval in zijn woning waar zijn vrouw aanwezig was. Hopelijk kan Van Barneveld alle focus nog een jaar op het darten houden en met een aantal mooie resultaten.

Bekijk hieronder een uitgebreid interview met ‘Barney’ terug samen met RTL7 verslaggever Arjan van der Giessen.

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.