Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Raymond van Barneveld - European Darts Open 2023

Raymond van Barneveld ten onder tegen Ryan Searle

Voor de vierde keer dit jaar is Raymond van Barneveld niet voorbij de tweede ronde gekomen op de European Tour. In Graz verloor ‘Barney’ met 6-5 van Ryan Searle. Lees hier mee.

Raymond van Barneveld begon de Austrian Darts Open met een degelijke overwinning op Brendan Dolan en mocht het zaterdagavond opnemen tegen de nummer 11 geplaatste Ryan Searle. De eerste twee legs van de partij gingen met de darts mee. In de derde leg plaatste Searle de eerste break, met een 12-darter brak hij om vervolgens via dubbel 2 de break te verzilveren; 3-1.

Van Barneveld stond in de vijfde leg na 12 darts op dubbel 12 te wachten, maar kreeg geen kans meer. Searle checkte 90 voor een 11-darter en een tweede break voorsprong; 4-1. Ook deze break verzilverde ‘Heavy Metal’ en zo stond het al snel 5-1. In de zevende leg kreeg Searle al zijn eerste matchdarts, echter werd er vier keer gemist. Van Barneveld gooide dubbel 5 en startte vervolgens de comeback; met legs in 12,19 en 14 darts dwong de Nederlander een beslissende leg af. Van Barneveld mocht de beslissende leg zelf beginnen, stond na 9 pijlen op 167 en kreeg twee matchdarts. Er werd gemist, waardoor Searle via dubbel 18 de partij alsnog naar zich toe trok.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Ryan Searle: 88,27 / 25%
Raymond van Barneveld: 89,19 / 26,3%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Raymond van Barneveld ten onder tegen Ryan Searle