Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld uitgeschakeld in München

Op eerste paasdag werd de tweede ronde van de German Darts Grand Prix afgewerkt in München. In de tweede partij van de avondsessie nam Raymond van Barneveld het op tegen Damon Heta. In een spannende partij was de Australiër met 6-4 te sterk voor ‘Barney’. Lees hier meer.

Raymond van Barneveld mocht de partij beginnen, maar zag Damon Heta met een 124-finish in 12 darts meteen breaken. De Australië hield daarna ook zijn eigen leg voor een snelle 2-0 voorsprong. Van Barneveld hield in de derde leg wel zijn eigen leg, met een 72-finish kwam hij terug tot 2-1. Heta leek vervolgens ook zijn eigen leg weer te houden, maar miste verrassend drie pijlen op de dubbel. Van Barneveld profiteerde optimaal, met een 80-finish brak hij terug naar 2-2. Het duurde niet lang, voordat Heta de voorsprong weer terug had. ‘The Heat’ produceerde een 14-darter om Van Barneveld opnieuw te breaken.

De break werd dit keer ook verzilverd, met een 12-darter kwam Heta op een 4-2 voorsprong. Daarna wisten beide heren hun eigen legs te houden. In de legs van Heta kon ‘Barney’ weinig forceren om de break ongedaan te maken. Heta bleef koel en won uiteindelijk met 6-4, Van Barneveld is uitgeschakeld.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Damon Heta: 99,73 / 46,2%
Raymond van Barneveld: 90,31 / 57,1%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *