Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Mario Vandenbogaerde

REACTIE: Mario Vandenbogaerde op laatste moment naar Lakeside

Mario Vandenbogaerde heeft zich afgelopen zondag op het laatste moment nog kunnen plaatsen voor Lakeside. Hij wordt zijn tweede WK-deelname, zijn eerste op Lakeside. Na afloop sprak Darts Actueel met de sympathieke Belg.

Mario Vandenbogaerde kende geen gemakkelijke weg naar de finaleronde, hij versloeg Vaclav Jaros (4-1), Sven Hilling (4-0), Jurrit van Essen (4-1), Martijn Dragt (4-2), Bert-Jan Mulder (5-1) en Alexander Merkx (6-2). In de finaleronde rekende hij af met landgenoot Kenny Neyens met 6-2.

In een interview na afloop vertelde ‘Super Mario’ dat er enorm veel druk op hem lag. “Het was een hele moeilijke weg om weer op Lakeside te mogen staan. Ik ben heel trots, iets wat van mijn schouders afvalt. Ik kan nu weer op mijn gemak gaan darten.”

Ik was halve finalist op het laatste BDO WK en normaal zou ik wel de ranking spelen, maar met de corona heb ik dat toch niet gedaan. Brian (Raman red.) heeft vervolgens aan de WDF gevraagd of de halve finalisten van het laatste WK zich ook zouden plaatsen voor het WK. Was niet zo en stond ik iets van 200ste op de WDF Ranking. De afgelopen maand ben ik nog naar Tsjechië en Italië geweest om punten bij elkaar te sprokkelen, maar dit was niet genoeg voor kwalificatie. Ik moest hier wel naar toe komen, met nog een hogere druk. Ik ben erg blij”

Bekijk hieronder de reactie van Mario Vandenbogaerde terug, na het kwalificeren voor Lakeside!

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *