Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Maik Kuivenhoven

REACTIES: Vier Nederlanders door naar tweede ronde

Afgelopen vrijdagavond stond de eerste ronde van de World Series of Darts Finals op het programma in AFAS Live te Amsterdam. Van de zes Nederlanders die in actie kwamen, wisten vier daarvan hun wedstrijden te winnen. Na afloop sprak Darts Actueel met de winnende Nederlanders.

Maik Kuivenhoven

Maik Kuivenhoven was vrijdagavond de eerste Nederlander die in actie kwam. Hij wist met 6-2 te winnen van John Henderson en miste in de wedstrijd geen enkele dubbel. Finishes van 78,80,82,110 en 146 gingen allemaal uit. Na afloop sprak de Westlander met Darts Actueel.

Niels Zonneveld

In de vijfde partij van de avond mocht Niels Zonneveld zijn debuut maken op de World Series of Darts Finals. Met het publiek voor hem wist de Zonneveld met 6-3 te winnen van Dave Chisnall. Na afloop sprak Zonneveld de pers te woord, waaronder Darts Actueel.

Dirk van Duijvenbode

In de zesde partij stond er een Nederlands onderonsje op het programma, Dirk van Duijvenbode tegen Jeffrey de Zwaan. Van Duijvenbode begon als betere speler en wist die voorsprong de hele wedstrijd vol te houden. ‘Aubergenius’ won met 6-2 en een gemiddelde van 98,55. Na afloop sprak Darts Actueel met hem.

Vincent van der Voort

In de zevende partij van de avond was het tijd voor Vincent van der Voort! Hij nam het op tegen Nathan Aspinall. Aspinall startte goed door de eerste twee legs te winnen. Toch was het daarna vooral Van der Voort die het initiatief in de wedstrijd had. ‘The Dutch Destroyer’ won met 6-3 en kwam na de wedstrijd ‘gezellig’ een praatje maken met de pers, waaronder met Mike Hooiveld van Darts Actueel.

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

REACTIES: Vier Nederlanders door naar tweede ronde