Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kim Huybrechts

Rel in dartsland: Huybrechts moet ‘oprotten’ volgens vrouw Wright

Ruzie in dartsland. Nadat Kim Huybrechts afgelopen weekend actief was op de Pro Tour, gooide de Belg een wel heel opmerkelijke tweet online.

De 36-jarige Antwerpenaar moest ‘oprotten’ volgens Joanne Wright, vrouw van Peter Wright. Kim Huybrechts schrijft een verrassing te willen regelen voor het verjaardagsfeestje van een 11-jarig jongetje. Een videoboodschap van zijn grote held, Peter Wright, is alles wat hij wilde.

Huybrechts besloot het jongetje te helpen en vroeg aan Joanne Wright, tevens manager van haar man, om een korte videoboodschap waar hij het jongetje feliciteert. Joanne Wright reageert assertief en zegt Huybrechts ‘to fuck off’. Vrij vertaald: rot op! Een reactie die, ondanks dat het maken van een videoboodschap tijdens een Pro Tour wel degelijk is verboden, in het verkeerde keelgat van Huybrechts schoot.

De Belg stuurde er een boze tweet uit over de situatie, maar verwijderde die een paar uur later. Eerder vandaag plaatste de nummer 35 van de wereld opnieuw twee tweets. Hij schreef dat zijn eerdere tweet verwijdert moest worden na druk van hogere hand, mogelijk de PDC zelf of de Darts Regulation Authority (DRA).

Het laatste bericht schreef de Belg een aantal uur geleden. ”Ik wil iets duidelijk maken, het was mijn intentie om een jong kind een leuke verjaardag te geven. Het is nooit mijn intentie geweest dat andere mensen beledigende termen gebruiken naar wie dan ook, ik wil duidelijk maken dat ik geen enkele vorm van belediging accepteer. In geen enkele situatie!”

Inmiddels zijn ook die tweets verwijderd en lijkt Huybrechts (en Joanne/Peter Wright) het conflict onder het tapijt te vegen. De familie Wright liet niets van zich horen.

De inmiddels verwijderde berichten van Huybrechts
Image courtesy of FOTO: Sven Mandel
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *