Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Richard Veenstra met goed begin te sterk voor Justin Hood

In de laatste partij van de middag nam Richard Veenstra het op tegen Justin Hood, die eerder deze week al won van Gabriel Pascaru. Lees hier meer. 

Richard Veenstra mocht de partij beginnen en deed dat uitstekend. Met een score van 180 en een 13-darter hield Veenstra zijn eigen leg. In de tweede leg mist Hood een 98-finish op tops, met een 17-darter plaatste Veenstra de break. Met knappe 17-darter brak Hood terug en hield zijn eigen leg in 14 darts. In de beslissende leg van de eerste set miste de Engelsman dubbel 5 voor een 87-finish, met een 15-darter pakte Veenstra de eerste set.

‘Flyers’ begon goed aan de tweede set, met een 14-darter plaatste de Nederlander meteen een break. Met een knappe 127-finish verzilverde Veenstra de break, met Hood op 31. Met een 145-finish in 15 darts pakte Veenstra ook de tweede set.

Na de pauze begon Hood goed door in de eerste leg een 13-darter te produceren voor de break. Met een 18-darter verzilverde ‘Happy Feet’ de break. Met een 90-finish kwam Veenstra ook op het scorebord in deze set. Met een 16-darter pakte Hood de derde set.

In de vierde set gingen de eerste 2 legs met de darts mee. In de derde leg miste beide heren veel dubbels, maar uiteindelijk brak Veenstra met een 19-darter naar 2-1. Met uiteindelijk een 21-darter zorgde Veenstra voor de 3-1 overwinning in sets.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Richard Veenstra: 86,31 / 38,46%
Justin Hood: 90,22 / 22,22%

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *