Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Rob Cross blijft ongeslagen in Londen: ‘Ik voel me geweldig hier’

Rob Cross wist zijn tweede wedstrijd van het WK ook te winnen. In een mooie partij darts werd Cristo Reyes met 4-0 verslagen. Na afloop sprak Arjan van der Giessen met de regerend wereldkampioen. 

“Ik voelde niet of ik mijn beste darts speelde, ik heb nog meer in de tank. Cristo begon erg slecht vanavond, hierdoor kwam ik snel op een voorsprong. Ik ben erg blij dat ik verder ben”, aldus Cross.

In de laatste 16 treft Cross Dimitri van den Bergh of Luke Humphries. Vorig jaar speelde Cross ook tegen de Belg op het WK. “Dimitri is een aardige jongen en een geweldige dartspeler. Het is voor mij een verrassing dat hij niet is geplaatst voor het WK, maar wat een geweldige speler. Geweldig om tegen te spelen, geen mentale spelletjes. Misschien een herhaling zou mooi zijn.”

‘Voltage’ is nog altijd ongeslagen in ‘Ally Pally’, de Engelsman voelt zich dus gewoon erg goed in Londen. “Ik voel me geweldig, ik heb veel getraind voor dit toernooi. Op een gegeven moment dacht ik dat ik te veel trainde. Ik voel me goed en ik denk dat er nog veel meer gaat komen van mij.”

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *