Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Rob Cross en Daryl Gurney delen punten in belangrijk duel

Week 5 van de Premier League werd gespeeld in Exeter. Daryl Gurney en Rob Cross, de spelers op de laatste twee plaatsen op de ranglijst, mochten het bal openen in de Engelse stad. 

Rob Cross mocht de eerste partij van de avond beginnen, maar zag Daryl Gurney in de eerste leg meteen breaken met een 88-finish. Met een 74-finish werd de break verzilverd, nadat Cross 180 had gegooid om 38 over te laten. Cross miste een 151-finish op tops om zijn eigen leg te houden, met een 13-darter plaatste Gurney de tweede break van de partij voor 3-0.

Met een hele belangrijke 121-finish brak Cross meteen terug naar 3-1. Met een 15-darter werd de break van Cross verzilverd en kwam zo terug tot 3-2. Met een 11-darter poetste ‘Voltage’ de 3-0 voorsprong helemaal weg. Via dubbel 5 hield Cross zijn eigen leg waardoor hij voor het eerst op voorsprong kwam.

Met een 68-finish hield Gurney zijn eigen leg voor 4-4. Met een 13-darter plaatste Gurney zijn derde break van de partij. Met twee 180’ers en dubbel 8 wist Cross meteen terug te breaken naar 5-5. Met een belangrijke 81-finish hield Cross zijn eigen leg en pakte daarmee het eerste punt. Met een 16-darter hield Gurney zijn eigen leg en moesten de heren de punten delen; 6-6.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Rob Cross: 98,55 / 40%
Daryl Gurney: 94,88 / 85,71%

Image courtesy of FOTO: Michael Cooper (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *