Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Martijn Kleermaker

Rob Cross te sterk voor Martijn Kleermaker

Zaterdag wordt de tweede ronde van de German Darts Championship afgewerkt in Hildesheim. In de tweede partij van de middagsessie kwam Martijn Kleermaker in actie tegen Rob Cross. Cross speelde erg sterk en versloeg met duidelijke cijfers ‘The Dutch Giant’. Lees hier meer.

Het was Rob Cross die de tweede partij van de middag mocht beginnen en deed dat met een knappe 70-finish, nadat Martijn Kleermaker twee pijlen miste op de dubbel voor een break. Kleermaker antwoordde wel goed, met een 13-darter hield hij zijn eigen leg. Cross wist daarna zijn eigen leg ook weer te houden in 18 darts. In de vierde leg was het Cross die de eerste break pakte. Met een 10-darter kwam de Engelsman 3-1 voor en wist de break vervolgens ook te verzilveren in 16 darts.

Kleermaker wist met een 76-finish daarna wel zijn eigen leg te houden voor 4-2. Een leg later kwam Cross op matchpoint door een 13-darter te gooien. In leg 8 kreeg Kleermaker nog één kans om in de wedstrijd te blijven, maar een 88-finish werd niet uitgegooid. Cross bleef rustig en maakte het met een 16-darter af voor een eenvoudige 6-2 overwinning.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Rob Cross: 99,63 / 60%
Martijn Kleermaker: 87,26 / 40%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *