Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Dirk van Duijvenbode

Rob Cross verslaat Van Duijvenbode in Hildesheim

Dirk van Duijvenbode is uitgeschakeld in de German Darts Championship. Rob Cross wist de Nederlander met goed spel te verslaan. Lees hier meer.

Rob Cross mocht de partij beginnen en deed dat sterk met een 18-darter in zijn eigen leg. In de tweede leg produceerde Cross twee 180’ers en brak in 12 darts Dirk van Duijvenbode. Van Duijvenbode kreeg de kans om terug te breaken, maar een 167-finish werd nipt gemist. Cross bleef koel en verzilverde met een 99-finish de break voor 3-0. Een leg later kwam de Nederlander toch op het scorebord, met een 62-finish kwam hij terug tot 3-1.

Cross hield vervolgens ook zijn eigen leg in 16 darts. Van Duijvenbode produceerde een 78-finish in zijn eigen leg en brak Cross door twee 180’ers en 50 uit te gooien voor een 12-darter; 4-3. Toch kon ‘The Titan’ de break niet verzilveren. Van Duijvenbode was niet in 15 darts uit, Cross profiteerde en kwam in 14 darts op matchpoint; 5-3. Een leg later bleek het ook over en uit te zijn voor Van Duijvenbode. Met de twee 14-darter op een rij plaatste ‘Voltage’ zich voor de kwartfinales.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Rob Cross: 99,30 / 54,5%
Dirk van Duijvenbode: 91,26 / 50%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *