Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Rob Cross wint met matig spel groep 21 van PDC Home Tour

Afgelopen avond werd groep 21 van de PDC Home Tour gegooid. Naast de nummer 4 van de wereld Rob Cross, kwamen William Borland, Karel Sedlacek en Dimitri van den Bergh in actie. Lees hier meer. 

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Rob Cross bleef donderdagavond ongeslagen in de PDC Home Tour, maar liet weinig van zijn goede spel zien. Hij won zijn eerste partij van de avond met 5-2 van William Borland, het gemiddelde was slechts 79,3. De tweede partij van de avond werd met 5-4 gewonnen van Dimitri van den Bergh. In de laatste partij van de avond moest Cross minimaal 5 legs pakken om de groep te winnen. Karel Sedlacek kwam 4-0 voor, maar wist de partij niet in het slot te gooien. ‘Voltage’ wist 5 legs op rij te winnen en won zo zijn derde partij van de avond met 5-4.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van groep 21 van de Home Tour.

Rob Cross 5-2 William Borland
Dimitri Van den Bergh 5-1 Karel Sedlacek
Karel Sedlacek 5-0 William Borland
Rob Cross 5-4 Dimitri Van den Bergh
William Borland 5-3 Dimitri Van den Bergh
Rob Cross 5-4 Karel Sedlacek

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *