Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Owen Roelofs

Owen Roelofs tijdens Euro Tour-debuut niet opgewassen tegen Ratajski 

Owen Roelofs kon het vrijdagmiddag tijdens zijn Euro Tour-debuut niet bolwerken in het Oostenrijkse Premstätten. In de eerste ronde van het Austrian Darts Open was de Pool Krzysztof Ratajski met een uitslag van 6-2 te sterk voor de Nederlander. 

Met zijn overwinning blijft Ratajski in positieve sferen. Na een periode van mindere resultaten, wist hij afgelopen 15 april met het winnen van een Players Championship-titel te laten zien terug in vorm te zijn. Voor de openingsleg had hij vrijdag echter wel zeventien pijlen nodig. Roelofs volgde door in achttien darts ook zijn eigen leg te behouden. Daarop zou Ratajski in nogmaals zeventien pijlen hetzelfde doen, waarna hij met een 14-darter ook een break wist te forceren om de tussenstand op te trekken naar 3-1. Nadat de Pool nogmaals zijn eigen leg veiligstelde, kon Roelofs middels een 16-darter de afstand verkleinen tot 4-2.  

Aan twaalf pijlen had ‘The Polish Eagle’ vervolgens genoeg om op matchpoint te komen. Met een break in veertien darts bracht hij even later een eind aan Roelofs’ eerste optreden op de Euro Tour. Zaterdag zal Ratajski het in de tweede ronde mogen opnemen tegen Josh Rock. 

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:   
Owen Roelofs: 92.19 / 25.0% 
Krzysztof Ratajski: 92.95 / 31.6% 

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Owen Roelofs tijdens Euro Tour-debuut niet opgewassen tegen Ratajski