Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Roemer Mooijman tijdens debuut door naar laatste 16 in Purfleet

In de derde partij van de avond maakte Roemer Mooijman zijn debuut op TV, hij nam het in de eerste ronde van de World Masters op tegen Paul Harvey. Lees hier een wedstrijdverslag terug. 

De partij werd begonnen door Roemer Mooijman. Beide heren begonnen nerveus aan de partij, maar Mooijman hield via D19 zijn eigen leg. In de tweede leg van de eerste set gooide Mooijman 96 uit in 11 darts en pakte daarmee de eerste set.

In de tweede set begon de Nederlander ook goed, met een 56-finish plaatste de darter uit Hoorn de break. In de tweede leg gooide Mooijman een 16-darter en kwam zo 2-0 voor in sets.

De derde set weer begonnen door Mooijman, maar miste 5 darts op de dubbel waardoor Harvey via D8 brak. Harvey miste in zijn eigen leg een 167-finish, maar via D4 hield de Engelsman zijn eigen leg en kwam terug tot 2-1 in sets.

In de eerste leg van de vierde set miste Harvey 3 darts op de dubbel, via D9 plaatste Mooijman de break en hield in 14 darts zijn eigen leg waardoor hij zich plaatste voor de laatste 16!

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *