Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Roes, Rietbergen en Jansen winnen Open Fries

Afgelopen zondagmiddag stond de derde NDB Ranking op het programma in Leeuwarden. Bradly Roes, Lerena Rietbergen en Danny Jansen wisten de jeugdtitels binnen te slepen. Lees hier meer.


Aspiranten
Bij de aspiranten ging de finale tussen Bradly Roes en Pim van Bijnen. Roes wist in de knock-outfase de finale te bereikten door Tim Geerlof (3-1) en Massimo Balsamo (3-1) te verslaan. Van Bijnen won van Cas Meijer (3-0), Jelte Bouma (3-0) en Cedric Saes (3-1) om de finale te halen. In de finale was het niet de koploper van de aspiranten, maar Roes die met o.a. een 136-finish de finale met 3-0 wist te winnen!

Halve finales
Bradley Roes 3-1 Massimo Balsamo
Pim van Bijnen 3-1 Cedrice Saes

Finale
Bradley Roes 3-0 Pim van Bijnen

Meisjes
De meisjesfinale in Leeuwarden ging tussen Lerena Rietbergen en Layla Brussel. Rietbergen bereikte haar derde finale van het seizoen met overwinningen op Aranka van der Waals (3-2) en Joëlla Verhagen (3-0). Brussel bereikte haar eerste finale ten koste van Rosanne van der Velde (3-2) en Cheyenne Doddema (3-0). In de finale kwam Rietbergen 2-0 voor, maar zag Brussel knap terug komen tot 2-2. Uiteindelijk was het Rietbergen die in de beslissende leg de winnende dubbel als eerst gooide en wint daarmee haar tweede NDB Ranking toernooi van het seizoen.

Halve finales
Layla Brussel 3-0 Cheyenne Doddema
Lerena Rietbergen 3-0 Joëlla Verhagen

Finale
Lerena Rietbergen 3-2 Layla Brussel

Junioren
De juniorenfinale ging tussen Danny Jansen en Owen Roelofs. Jansen bereikte de finale ten koste van Klaas-Jan van der West (3-0), Danny de Graaf (3-2), Mathé Pronk (3-1), Ricardo van den Vloed (3-1) en Levy Frauenfelder (3-2). Roelofs bereikte de finale met overwinningen op Lesly Tessin (3-1), Pieter Elzinga (3-), Finn Kalsbeek (3-2), Keanu van Velzen (3-1) en Gian van Veen (3-0). De koploper van de juniorenranking, Jurjen van der Velde, verloor verrassend van Angelo Balsamo met 3-2 bij de laatste 32.

De finale werd niet spannend, want met erg goed spel won Danny Jansen 4-0 en pakte daarmee zijn allereerste NDB Ranking titel!

Kwartfinales
Levy Frauenfelder 3-1 Angelo Balsamo
Danny Jansen 3-1 Ricardo van den Vloed
Owen Roelofs 3-1 Keanu van Velzen
Gian van Veen 3-0 Patrick Bus

Halve finales
Danny Jansen 3-2 Levy Frauenfelder
Owen Roelofs 3-0 Gian van Veen

Finale
Danny Jansen 4-0 Owen Roelofs

Alle uitslagen zien hieronder terug te vinden.
Aspiranten
Aspiranten verliezersronde
Meisjes
Meisjes verliezersronde
Junioren
Junioren verliezersronde

Image courtesy of FOTO: FDB Facebook
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.