Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Roger Janssen verslaat Wouter Vaes in matige partij

De eerste partij van de avondsessie op dag 2 ging tussen de Belg Roger Janssen en de Nederlander Wouter Vaes. Lees hier een wedstrijdverslag terug. 

Wouter Vaes wist de bull te winnen en mocht daarom de partij beginnen tegen Roger Janssen. Vaes begon goed door zijn eigen leg in 19 darts te houden. Met een 16-darter hield ook Janssen zijn eigen leg en kwam op 1-1. Met een 17-darter wist Janssen te breaken en pakte met een 13-darter de eerste set af van de Nederlander.

Het begin van de tweede set was stroef, maar met een 76-finish hield Janssen zijn eigen leg. Met een 55-finish hield Vaes ook zijn eigen leg en kwam op 1-1. In de derde leg miste Vaes drie darts op de dubbel om te breaken, via D1 hield de Belg alsnog zijn eigen leg. In de vierde leg miste de Nederlanders zes darts op de dubbel voor 2-2, ‘Gizmo’ gooide D9 en pakte daarmee ook de tweede set met 3-1 in legs.

Vaes begon na de pauze slecht aan zijn eigen set, want hij leverde meteen zijn eigen leg in aan Janssen die een 15-darter gooide. Met een knappe 84-finish via de bull verzilverde Janssen de break voor een 2-0 voorsprong in de derde set. Met een knappe 82-finish kwam Vaes terug tot 2-1. In de vierde leg miste Vaes 7 darts op de dubbel om terug te breaken naar 2-2, via D10 pakte de Belg de 3-0 overwinning in sets.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Roger Janssen: 82,43 / 42,86%
Wouter Vaes: 79,68 / 13,04%

Image courtesy of FOTO: David Gill (BDO)
Deel dit:
Lees ook

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.