Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Gary Anderson

Scherpe Anderson keert goed terug in Premier League

De Premier League is terug! Na een afwezigheid van 5 maanden keert de Premier League terug in Milton Keynes. De aankomende 6 dagen worden er 6 speelrondes afgewerkt, waar donderdag één speler afvalt. Dinsdagavond werd geopend met Michael Smith en Gary Anderson. Lees hier meer.

Veel breaks

Michael Smith begon als eerste speler aan de herstart van de Premier League. Smith produceerde meteen een 180’er en een 17-darter in de eerste leg. In de tweede leg was het Gary Anderson die een 180’er gooide en won met een 124-finish de tweede leg voor 1-1. In de derde leg plaatste Anderson de eerste break, nadat Smith twee pijlen op de dubbel miste. In de vierde leg brak Smith meteen terug met een 14-darter voor 2-2. In leg 5 produceerde de Schot drie beurten met twee triples en wist met een 87-finish voor de derde break te zorgen. In leg 6 wist ‘Bully Boy’ tweemaal een maximale score te gooien en brak in 11 darts terug.

Gemiste dubbels van Smith

Smith had het initiatief in leg 7, maar miste 5 darts op de dubbel. Anderson profiteerde opnieuw en kwam daarmee op een 4-3 voorsprong. Met een 17-darter was het Anderson die voor het eerste in de partij een break verzilverde en kwam zo 5-3 voor. Leg 9 werd door beide heren begonnen met een 180’er. Smith miste de bull voor een 164-finish, met opnieuw een 12-darter en een 90-finish brak Anderson naar 6-3. Met een 14-darter besloot ‘The Flying Scotsman’ de wedstrijd met 7-3 te winnen.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Gary Anderson: 109,24 / 87,50%
Michael Smith: 107,02 / 18,75%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *