Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Sharon Prins bereikt kwartfinales Lakeside met o.a. een 156-finish

De eerste Nederlandse dame kwam afgelopen avond in actie. Sharon Prins nam het op tegen Roz Bulmer in de eerste ronde. Lees hier een wedstrijdverslag van de damespartij terug.

De bull werd gewonnen door Sharon Prins en mocht daarom beginnen aan de partij tegen Roz Bulmer. Prins begon fantastisch aan de partij, want meet een 156-finish hield ze haar eigen leg. In de tweede leg miste Prins een 142-finish op D11 en miste vervolgens nog eens 5 darts op de dubbel. Bulmer gooide de dubbel wel en maakte er 1-1 van. In de derde leg miste Bulmer 5 breakkansen, met een 56-finish hield Prins alsnog haar eigen leg. Met een 58-finish hield Bulmer de eigen leg en kwam daarmee op 2-2 in de eerste set. In de beslissende leg van de eerste set miste Bulmer 4 darts op de dubbel om de set te pakken. Na 6 gemiste darts op de dubbel gooide Prins D4 voor een 1-0 voorsprong.

Prins begon de tweede set goed, want met een 90-finish brak ze haar Engelse in de eerste leg. Via D2 hield ze haar eigen leg en verzilverde daarmee de break; 2-0. Met een knappe 92-finish hield Bulmer haar eigen leg en kwam terug tot 2-1 in de tweede set. Met een 20-darter hield Prins haar eigen leg en won daarmee de partij met 2-0 in sets!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Sharon Prins: 63,76 / 23,08%
Roz Bulmer: 65,45 / 13,04%

Image courtesy of FOTO: NDB Darts
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.