Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Shaun McDonald

Shaun McDonald wint week 4 Live League

De laatste drie spelers die zich hebben gekwalificeerd voor de Champions Week voor de Live League zijn bekend. Shaun McDonald bleef ongeslagen en won de finaleavond van de vierde week. Lees hier meer.

Het nieuwe format van de Live League is nu vier weken bezig. In plaats van 5 spelers zullen nu 6 spelers zich kwalificeren voor de finaleavond op de zaterdag. De leider van de wedstrijden van maandag t/m woensdag zal zich wederom automatisch kwalificeren. De nummers 1 en 2 van Groep B plaatsen zich ook, net als de top 3 van Groep C. In de finalegroep zal er dan worden gespeeld in twee groepen van drie spelers, waar de top twee van elke groep zich plaatst voor de halve finales. Martin Adams, Colin Osborne en Conan Whitehead wonnen de eerste drie weken.

Groep A werd gewonnen door Richie Burnett, die daardoor zaterdagavond pas terug hoefde te komen. In Groep B wisten Shaun McDonald en John O’Shea in de top twee te eindigen en plaatste zich daarmee ook voor de finaleavond. James Richardson, Kevin Burness en Robert Collins waren de drie spelers die via Groep C naar de finaleavond kwamen.

Het was Shaun McDonald die zaterdagavond ongeslagen bleef. Hij begon in groep B met overwinningen op Kevin Burness (4-3) en Robert Collins (4-1). In de halve finale versloeg hij ‘The Prince of Wales’ die erg veel dubbels miste, het werd 4-1. James Richardson was de tegenstander in de finale. McDonald kwam 3-1 voor, maar het was toch Richardson die als eerste matchdarts kreeg. Richardson miste een 76-finish, waardoor McDonald via dubbel 8 alsnog de titel pakte.

Uitslagen Groep A
James Richardson 4-1 Richie Burnett
Richie Burness 4-2 John O’Shea
James Richardson 4-2 John O’Shea

Uitslagen Groep B
Shaun McDonald 4-3 Kevin Burness
Kevin Burness 4-2 Robert Collins
Shaun McDonald 4-1 Robert Collins

Halve finale
James Richardson 4-0 Kevin Burness
Shaun McDonald 4-1 Richie Burnett

3/4 Plaats
Richie Burnett 4-2 Kevin Burness

Finale
Shaun McDonald 4-3 James Richardson

De volgende 12 spelers zien we terug in de Champions Week.

Martin Adams
Chas Barstow
Scott Marsh
Colin Osborne
Joe Davis
Jarred Cole
Conan Whitehead
Jamie Clark
Niall Culleton
Shaun McDonald
James Richardson
Richie Burnett

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *