Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael Smith

Smith te sterk voor strijdvaardige Van Peer

Berry van Peer heeft niet voor een stunt kunnen zorgen op de German Darts Grand Prix. Michael Smith was in ronde twee met 6-4 te sterk.

Zijn geweldige debuut op de European Tour smaakte naar meer: Berry van Peer mocht het in ronde twee van de German Darts Grand Prix op gaan nemen tegen Michael Smith. ‘Bionic’ zou zijn spel van de eerste wedstrijd moeten evenaren om een kans te hebben. Met een 15-darter in zijn eigen leg begon hij in ieder geval goed. Smith denderde er echter meteen over heen: met legs in 14, 14 en 15 pijlen kwam de Engelsman snel op 3-1.

Met een 15-darter sloeg Van Peer terug, waarna Smith hem een handje hielp door vijf pijlen op de dubbels te missen. Een 69-finish van de Nederlander bracht de stand op 3-3. Doordat Van Peer een leg later zelf vier pijlen op de dubbels miste, kon Smith hier weer van profiteren. De Engelsman volgde dit op met een 12-darter. Een sterke 115-finish leverde Van Peer daarna nog wel een leg op, maar meer kon hij er niet uit slepen. Smith sleepte de partij binnen met een 13-darter: op maandag wacht Luke Humphries.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Michael Smith: 100.9 / 46.2%
Berry van Peer: 89 / 33.3%

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *