Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Speelschema finaleweek Dutch Darts Quarantine League

Afgelopen week zijn de laatste wedstrijden van de reguliere competitie van de Dutch Darts Quarantine League gespeeld. Dit betekent dat deze week de beslissingen zullen vallen, wie komen er in de finale en wie pakt de trofee? Lees hier meer!

Na 28 wedstrijden hebben Kevin Doets, Heine Uuldriks, Owen Roelofs en Berry van Peer zich geplaatst voor de halve finales. Jimmy Hendriks, Arjan Konterman, Dennie Olde Kalter en Vincent Kamphuis kwamen tekort voor een plaats in de play-offs.

Dinsdagavond om 20:15 uur staat de allereerste halve finale op het programma. De ongeslagen koploper Kevin Doets neemt het op tegen Berry van Peer. De heren speelden in de eerste week van de Dutch Darts Quarantine League ook tegen elkaar, toen won Doets met 7-4. In de laatste leg produceerde Doets bijna een 9-darter. We hopen natuurlijk weer op vuurwerk in de eerste halve finale, de speler die het eerst 10 legs wint bereikt de finale.

Woensdagavond om 21:00 uur staat de tweede en laatste halve finale op het programma. De ongeslagen Heine Uuldriks gaat het opnemen tegen de 17-jarige Owen Roelofs. Heine Uuldriks wist in zijn 7 wedstrijden vier keer gelijk te spelen, waaronder tegen Owen Roelofs. In deze wedstrijd produceerde Roelofs de hoogste finish van het toernooi, 160! We gaan er vanuit dat dit ook een zeer spannende wedstrijd gaat worden met hoog niveau!

Programma:
9 Juni 20:15 – Kevin Doets vs Berry van Peer (Best of 19 legs)
10 Juni 21:00 – Heine Uuldriks vs Owen Roelofs (Best of 19 legs)
12 Juni 20:15 – Doets/Van Peer vs Uuldriks/Roelofs (Best of 21 legs)

Bekijk hieronder alle hoogtepunten en belangrijke momenten van de zevende week terug!

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *