Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Speelschema week 3 Dutch Darts Quarantine League

De eerste twee weken van de Dutch Darts Quarantine League zitten erop, vanaf 5 mei gaat de derde week van start. Lees hier meer over het speelschema. 

Dinsdagavond 5 mei gaan Berry van Peer en Jimmy Hendriks los. Van Peer verloor zijn eerste partij, maar won afgelopen week met 7-3 van Vincent Kamphuis. Jimmy Hendriks verloor de eerste twee wedstrijd, en zal dus aan de bak moeten om zijn eerste punten te pakken.

Woensdagavond 6 mei komt koploper Kevin Doets in actie tegen Vincent Kamphuis. Doets won afgelopen week met 7-3 van Dennie Olde Kalter. Kamphuis won in week 1 van Roelofs, maar in week 2 was Van Peer met 7-3 te sterk. Kamphuis heeft dus iets recht te zetten.

De derde wedstrijd van de avond wordt donderdag 7 mei gespeeld. Arjan Konterman en Owen Roelofs spelen dan tegen elkaar, die allebei één wedstrijd wonnen en één wedstrijd verloren. Dit zal dus een belangrijke wedstrijd worden voor beide heren.

De week wordt afgesloten met Dennie Olde Kalter en Heine Uuldriks, die nog ongeslagen is. Olde Kalter verloor net als Hendriks zijn eerste tweede wedstrijden, dus is er werk aan de winkel. Uuldriks wist te winnen van Jimmy Hendriks (7-5) en Arjan Konterman (7-4).

Week 3 (4-10 mei):
5 mei 20:30 – Berry van Peer vs Jimmy Hendriks
6 mei 20:30 – Vincent Kamphuis vs Kevin Doets
7 mei 20:30 – Arjan Konterman vs Owen Roelofs
8 mei 20:30 – Dennie Olde Kalter vs Heine Uuldriks

Bekijk hieronder alle hoogtepunten en belangrijke momenten van de tweede week terug!

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *