Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Speelschema week 5 Dutch Darts Quarantine League

Aankomende week gaan de 8 topspelers van de Dutch Darts Quarantine League voor de vijfde keer in actie komen. Lees hier meer over het speelschema van aankomende week. 

Week 5 van de Dutch Darts Quarantine League wordt afgetrapt met Berry van Peer tegen Dennie Olde Kalter. Van Peer is nu drie wedstrijden ongeslagen en wil zo snel mogelijk veilig zijn voor de play-offs. Olde Kalter is hekkensluiter met één punt, maar had vorige week 3 darts op de dubbel voor 6-6 tegen Owen Roelofs, maar miste.

Kevin Doets speelt woensdagavond tegen Jimmy Hendriks, een belangrijke wedstrijd voor beide heren. Als Doets deze wedstrijd wint is hij zeker voor een plaats in de halve finales. Als Jimmy Hendriks wint dan heeft hij nog alle kans om de play-offs te halen, al mag hij geen punt maar laten liggen in de resterende wedstrijden.

Donderdagavond zal een vrije dag zijn. Dit betekent dat we vrijdag twee wedstrijden op het programma hebben staan. Om 20:30 uur beginnen we met Arjan Konterman tegen Vincent Kamphuis. De verliezer van deze wedstrijd kan de play-offs niet meer halen, de winnaar in tegendeel zal hetzelfde moeten doen dan Hendriks en dat is alle resterende wedstrijden winnen. Als deze wedstrijd in een gelijkspel eindigd en Doets wint van Hendriks dan is Van Peer bij een zege ook zeker voor de play-offs. De avond en week 5 wordt afgesloten met een kraker tussen de nummer 2 en 4 van de competitie tussen Owen Roelofs en Heine Uuldriks.

Week 5 (18-24 mei):
19 mei 20:30 – Berry van Peer vs Dennie Olde Kalter
20 mei 20:30 – Kevin Doets vs Jimmy Hendriks
22 mei 20:30 – Arjan Konterman vs Vincent Kamphuis
22 mei 21:00 – Heine Uuldriks vs Owen Roelofs

Bekijk hieronder alle hoogtepunten en belangrijke momenten van de vierde week terug!

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *