Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Speelschema week 6 Dutch Darts Quarantine League

Vanaf dinsdag 26 mei gaat de zesde week van de Dutch Darts Quarantine League van start. De play-offs komt steeds dichterbij, waardoor er deze week al belangrijke zaken kunnen worden gedaan door de spelers. Lees hier meer.

Dinsdagavond beginnen Jimmy Hendriks en Arjan Konterman aan week 6. Jimmy Hendriks speelde afgelopen week zijn beste wedstrijd van het toernooi, maar kon Kevin Doets niet verslaan. Arjan Konterman wist eindelijk weer eens te winnen, dit gebeurde tegen Vincent Kamphuis. Jimmy Hendriks kan de play-offs nog halen, maar moet al zijn resterende wedstrijden winnen en is dan nog afhankelijk van wat Berry van Peer doet in zijn laatste twee wedstrijden. Arjan Konterman heeft nog alle kans op de play-offs als hij minimaal een punt pakt tegen Hendriks.

Woensdagavond staat de eerste kraker van de week op het programma. Owen Roelofs neemt het op tegen Kevin Doets. Roelofs kan zich zeker stellen van de play-offs, als hij de koploper weet te verslaan. Als Konterman zijn wedstrijd tegen Hendriks verliest is een gelijkspel genoeg voor Roelofs om zich te plaatsen voor de play-offs. Kevin Doets hoeft zich geen zorgen meer te maken of hij de play-offs nog kan halen, hij verzekerde zich namelijk afgelopen week al voor de halve finales.

Donderdagavond staat de tweede kraker op het programma, de nummers 3 en 4 nemen het dan op tegen elkaar. Berry van Peer verloor in week 5 van Dennie Olde Kalter met 7-5, terwijl Heine Uuldriks gelijkspeelde tegen Owen Roelofs. Een winstpartij is genoeg voor Uuldriks om zich te plaatsen voor de halve finales, een overwinning voor Van Peer is alleen genoeg voor de play-offs als Konterman zijn wedstrijd verliest. Bij een gelijkspel zijn de heren afhankelijk van de resultaten van Konterman en Olde Kalter.

De week wordt afgesloten met een partij tussen Vincent Kamphuis en Dennie Olde Kalter. Kamphuis staat op dit moment laatste van de competitie, maar kan met twee overwinningen en positieve resultaten van andere spelers alsnog de play-offs halen. Olde Kalter wist afgelopen week een knappe overwinning te boeken op Berry van Peer. Bij een winstpartij van Olde Kalter blijft hij in strijd om de play-offs, Kamphuis is dan uitgeschakeld. Bij een gelijkspel zijn beide heren uitgeschakeld, tenzij Van Peer zijn partij verliest want dan maakt de speler uit Hengelo nog kans.

Week 6 (25-31 mei):
26 mei 20:30 – Jimmy Hendriks vs Arjan Konterman
27 mei 20:30 – Owen Roelofs vs Kevin Doets
28 mei 20:30 – Berry van Peer vs Heine Uuldriks
29 mei 20:30 – Vincent Kamphuis vs Dennie Olde Kalter

Bekijk hieronder alle hoogtepunten en belangrijke momenten van de vijfde week terug!

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *