Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Speelschema World Matchplay dag 1

Zaterdagavond 18 juli om 19:00 uur start de 27ste editie van de World Matchplay. Voor de eerste keer in de geschiedenis zal het toernooi niet in de Winter Gardens gespeeld worden. Lees hier meer over het speelschema van dag 1.

Zoals genoemd zal de World Matchplay voor het eerst op een andere locatie worden gespeeld. Door de uitbraak van het coronavirus heeft de PDC besloten om de World Matchplay te organiseren in de Marshall Arena in Milton Keynes, zonder publiek! Dit zal op het begin voor alle spelers wennen zijn.

De World Matchplay wordt geopend met een partij tussen Simon Whitlock en Players Championship 10 winnaar, Ryan Joyce. In de tweede partij van de avond komt de eerste Nederlander in actie, Jermaine Wattimena neemt het op tegen de nummer 13 geplaatste Krzysztof Ratajski.

In de derde partij van de avond komt nog een winnaar van de Summer Series in actie, James Wade gaat het opnemen tegen Keegan Brown. In de vierde partij is het dan tijd voor de nummer 1 van de wereld en tweevoudig winnaar Michael van Gerwen, hij treft in de eerste ronde Brendan Dolan.

De avond wordt afgesloten met Gary Anderson, die zijn titel van twee jaar geleden verdedigd, tegen Justin Pipe. Bekijk hieronder het complete speelschema voor dag 1 van de World Matchplay!

Zaterdagavond 18 Juli – 19:00 uur (Nederlandse tijd)
19:15
– Simon Whitlock (16) vs Ryan Joyce
20:15 – Krzysztof Ratajski (13) vs Jermaine Wattimena
21:15 – James Wade (9) vs Keegan Brown
22:15Michael van Gerwen (1) vs Brendan Dolan
23:15 – Gary Anderson (8) vs Justin Pipe

Alle overige informatie is op ons toernooicenter te vinden.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *