Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoeken

Stephen Bunting en Jamie Hughes bereiken allereerste Euro Tour finale

Afgelopen avond werden de kwartfinales en de halve finales van de Czech Darts Open gespeeld. Lees hier meer over de halve finales.

Keegan Brown vs Stephen Bunting
In de eerste halve finale gingen de eerste 2 legs met de darts mee. In de derde leg brak Bunting met een 113-finish naar een 2-1 voorsprong. Met een 19-darter brak Brown echter gelijk terug naar 2-2. Vervolgens gingen er 4 legs met de darts mee voor een 4-4 tussenstand. In de negende leg plaatste Bunting de derde break van de partij met een 56-finish. Dit keer werd de break wel verzilverd, Bunting gooide 70 uit voor een 6-4 voorsprong. Met twee 180’ers op een rij en D9 plaatste Bunting zich voor het eerst in zijn carriere voor een Euro Tour finale!

Jamie Hughes vs Simon Whitlock
In de tweede halve finale begon Simon Whitlock als beste, hij nam een 2-0 voorsprong. Jamie Hughes kwam ijzersterk terug. Met o.a. finishes van 88,136,115 en 72 kwam Hughes 5-2 voor. In de achtste leg brak Whitlock met een 94-finish terug naar 5-3. Whitlock miste in zijn eigen leg 5 darts op de dubbel, waardoor Hughes via D16 op matchpoint kwam; 6-3. Met een 14-darter hield Hughes zijn eigen leg en plaatste zich voor de finale!

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *