Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Sterk finishende Waites blijft ongeslagen in groep 27 van Home Tour

Afgelopen avond werd de 27ste groep van de PDC Home Tour gegooid. Vier spelers die eerder tweede werden in een groepen namen het op tegen elkaar. Ron Meulenkamp, Ross Smith, Steve Beaton en Scott Waites kwamen in actie. Lees hier meer. 

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Scott Waites begon aan de groep met een 5-3 overwinning op Steve Beaton, met 5 keer 180. In de tweede partij werd er met 5-0 gewonnen van Ron Meulenkamp, met drie 100+ finishes. In de laatste partij was Ross Smith de tegenstander, die tot zover ook al zijn wedstrijden had gewonnen. Uitendelijk was Waites met een gemiddelde van 98,6 met 5-2 te sterk voor ‘Smudger’

Ron Meulenkamp werd derde in de poule, na een nipte 5-4 overwinning op Steve Beaton. Meulenkamp produceerde een 161-finish in 12 darts in de beslissende leg.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van groep 26 van de Home Tour.

Scott Waites 5-3 Steve Beaton
Ross Smith 5-1 Ron Meulenkamp
Scott Waites 5-0 Ron Meulenkamp
Ross Smith 5-4 Steve Beaton
Scott Waites 5-2 Ross Smith
Ron Meulenkamp 5-4 Steve Beaton

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *