Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Darren Penhall

Sterke Darren Penhall gunt Luc Peters geen leg

Afgelopen vrijdagmiddag is de European Darts Open van start gegaan in Leverkusen. In de tweede partij van de middag wist een sterke Darren Penhall met 6-0 te winnen van de Nederlander Luc Peters. Lees hier meer.

Het was Darren Penhall die de wedstrijd mocht beginnen en deed dit met een 17-darter in zijn eigen leg. In de tweede leg wist Penhall meteen Luc Peters te breaken, dit deed hij met een 61-finish in 14 darts. De break werd een leg later ook verzilverd, met een hele knappe 138-finish kwam hij op een 3-0 voorsprong. Peters stond in de derde leg na 9 darts onder de 100, maar kreeg geen kans.

In de vierde leg kreeg Peters eindelijk zijn eerste pijl op de dubbel. Op een 64-finish miste hij dubbel 16 om zijn eigen leg te houden. Opnieuw was Penhall ijzersterk op zijn finishes, via dubbel 8 brak hij voor de tweede keer in de wedstrijd. Peters kreeg de kans om meteen terug te breaken, maar miste de single 14 voor de bull. Penhall bleef koel en kwam met een 78-finish op matchpoint. In leg 6 begon de Engelsman met 180 en 140 en maakte via dubbel 12 de whitewash compleet! Darren Penhall bereikt met een 6-0 overwinning de tweede ronde van de European Darts Open.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Darren Penhall: 100,20 / 50%
Luc Peters: 90,54 / 0%

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *