Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jelle Klaasen

Sterke Klaasen in spannende partij langs O’Connor

Jelle Klaasen kent een succesvolle terugkeer op de European Tour. In Oostenrijk verslaat ‘The Cobra’ William O’Connor in een spannende partij: 6-5.

Hij mag dan al twee jaar geen tourkaart meer hebben, maar Jelle Klaasen laat op het podium nog steeds zien dat hij een topspeler is. Bij zijn eerste optreden op de European Tour van dit jaar mocht hij dit gaan bewijzen tegen William O’Connor. Met een 127-finish voor een 12-darter liet hij het ook meteen zien. O’Connor haakte aan, maar het was de Nederlander die met legs in 13 en 15 pijlen op 3-1 kwam. Twee legs later stond het echter al weer 3-3.

Vanaf dit moment bleven beide mannen hun eigen legs houden. Klaasen kreeg één keer de kans op een break, maar verder dan dat kwam hij niet. Een beslissende leg was uiteindelijk onontkoombaar. Onze landgenoot startte met een 140, waarna hij rustig afstand nam van O’Connor. 130 hoefde niet eens uit, maar door na de triple 20 ook de triple 18 te vinden was dubbel 8 het vak dat over bleef. De dubbel werd meteen geraakt: Jonny Clayton wacht op zaterdag.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages
William O’Connor: 93.11 / 45.5%
Jelle Klaasen: 96.19 / 46.2%

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *