Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Berry van Peer - Grand Slam of Darts 2023

Sterke van Peer wint van Woodhouse

Berry van Peer heeft zijn debuut op het WK opgeluisterd met een knappe 3-2 overwinning. In een hoogstaande wedstrijd liet Berry van Peer zien dat hij stappen heeft gemaakt. Lees hier meer.

De winnaar van de Challenge Tour dit jaar heeft bewezen dat hij prima meekan met het niveau van de PDC. Berry van Peer opende erg sterk in set 1 en won deze met 3-2. Luke Woodhouse sloeg op zijn beurt terug in set 2 met 3-2. De nummer 33 van de wereld had zijn handen vol aan ‘Bionic’ die erg goed speelden. In set drie begon Woodhouse met het missen van veel dubbels. Met name tops was niet aan de Engelsman besteed. Van Peer profiteerde optimaal en liep uit naar 2-1 in sets.

De beste set van de wedstrijd volgde met veel hoogstaande scores wist van Peer de Engelsman optimaal onder druk te houden. Dit leidde in de vierde leg tot twee matchdarts op Tops. Van Peer mistte ze beide en Woodhouse profiteerde en leek de mentale favoriet in de beslissende vijfde set. Niets was echter minder waar. Woodhouse bezweek onder de druk en van Peer won set vijf met 3-0 en speelt in de volgende ronde tegen Josh Rock.

Gemiddeldes / Dubbelpercentages
Berry van Peer: 93.87 / 52%
Luke Woodhouse: 92.18 / 34.62%

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *