Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kevin Doets

Sublieme Kevin Doets verslaat Berry van Peer in Dutch Darts Quarantine League

Dinsdagavond wist Vincent Kamphuis de allereerste partij van de Dutch Darts Quarantine League te winnen. Woensdagavond was het de beurt aan Kevin Doets en Berry van Peer. Lees hier een uitgebreid verslag van de wedstrijd terug. 

Na een aantal keer bullen wist Kevin Doets de bull te winnen, en mocht de partij beginnen. Doets begon scherp aan de partij en hield zijn eigen leg in 14 darts. Van Peer antwoordde goed met een 180’er en een 18-darter voor 1-1. Met een 18-darter hield ook Doets zijn eigen leg. In de vierde leg miste de speler uit Almere één pijl op tops voor de break, met een prachtige 139-finish maakte ‘Bionic’ er 2-2 van.

Vervolgens gingen er 3 legs in 17 darts met de darts mee voor een 4-3 voorsprong voor Doets. In de achtste leg begon Doets met 180 en produceerde uiteindelijk een 13-darter om voor het eerst in de partij te breaken. Met een 17-darter werd de break verzilverd door Doets en pakte daarmee het eerste punt.

Van Peer hield in leg 10 zijn eigen leg in 13 darts en kwam zo terug tot 6-4. In leg 11 begon Doets met 6 perfecte darts. De zevende pijl ging mis voor een 9-darter, maar uiteindelijk wist Doets met een 11-darter de wedstrijd naar zich toe te trekken; 7-4!

Na afloop vertelde Doets dat het met het ingooien al geweldig liep; “Het gevoel was goed, het gevoel was al goed met ingooien. Het is thuis, dus het is een beetje hetzelfde als ingooien alleen nu roep je de scores. Dat beviel me wel.”

“Ik zat al te denken, hier komt hij (9-darter red.). Bij de PDC doen ze het al twee keer, maar helaas. Het was wel gewoon een goede leg, in 11 darts”, aldus Doets over zijn poging op de 9-darter.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Kevin Doets: 94,3 / 39%
Berry van Peer: 84,1 / 44%

Bekijk hieronder de wedstrijd terug!

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Sublieme Kevin Doets verslaat Berry van Peer in Dutch Darts Quarantine League