Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Succesvolle NDB Ranking in Wijchen

Afgelopen zondag werd de derde NDB Ranking gespeeld in het Sportcentrum Arcus in Wijchen. Wederom kwamen er veel deelnemers op af. Lees hier meer. 

Senioren
De Open Rivierenland bij de senioren werd gewonnen door Dennie Olde Kalter, Aileen de Graaf en Kevin Vrielink. Olde Kalter, die begin 2020 zijn debuut maakt op het BDO WK, pakte de titel met overwinningen op Angelino Kranenburg (4-0), Lorenzo Pronk (4-2), Oswin Streden (4-1), Andrew Helsemans (4-0), Toon Greebe (5-4), Edwin van der Veen (5-4) en Derk Telnekes (2-0; 3-2,3-1).

Aileen de Graaf heeft haar tweede NDB Ranking van dit seizoen op haar naam geschreven. Dit deed De Graaf met overwinningen op Harma Wildeboer (3-0), Anne Dorrestijn (3-1), Aletta Wajer (3-0), Vanessa Zuidema (4-0), Priscilla Steenbergen (4-2) en Sharona Veld (5-2).

Kevin Vrielink won zondagmiddag zijn eerste NDB Ranking bij de Heren B na een zeer spannende finale. Vrielink bereikte de finale ten koste van Richard Pronk (3-0), Joey van Laere (3-1), William Heijnen (3-0), Yorn Stoevelaar (3-2), Loyd van Dalen (3-0) en Freerk van der Werff (3-2). In de finale kwam Vrielink 3-1 voor, maar zag zijn tegenstander Patrick Bus terug komen tot 3-3 met finishes van 83 en 127. In de beslissende leg gooide beide heren een 180, maar pakte Vrielink met een 16-darter de titel!

Jeugd
Bij de jeugd wisten Tinus van Tiel, Bradly Roes en Aranka van der Waals te winnen. Van Tiel wist zijn derde NDB Ranking op rij te winnen, na wederom een 3-2 overwinning in de finale op Dylan van Lierop. Roes was vorig seizoen al enorm succesvol bij de aspiranten, maar afgelopen zondag was het ook raak voor hem bij de junioren. Hij versloeg Pim van Bijnen met 4-3 in de finale. Aranka van der Waals wist verrassend de meisjes ranking te winnen, ze versloeg Rosanne van der Velde met 3-2 in de finale.

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *