Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Suzuki en Yamaguchi winnen Dutch Open

Vandaag mogen wordt er dan eindelijk gedart op het hoofdpodium van de Dutch Open. Het driedaagse toernooi begon met de finale van de dameskoppels.

Deze finale ging tussen twee ervaren koppels. Aan de enke kant stond het koppel Mikuru Suzuki, BDO wereldkampioen, en haar koppelpartner Yamaguchi. Beiden uit Japan. Zij behaalde de finale door onder meer Hedman/Clements en Gulliver/Jacklin te verslaan, wat al een prestatie op zich was.

Tegenover het Japanse koppel stond een Engels koppel: Lorraine Winstanley en Corrine Hammond. Zij behaalde de finale door o.a. De Graaf/Prins en Zijlstra/Herms te verslaan.

De finale tussen beide koppels verliep niet erg soepel. Althans, aan de kant van Winstanley en Hammond. Suzuki en Yamahuchi stonden wel degelijk goed te gooien. Met name door scherp te zijn aan het begin van de wedstrijd hebben Winstanley en Hammond dan ook geen enkele kans gehad op de winst. Met de typische geconcentreerde Aziatische gooistijl prikte Yamaguchi de dubbel raak, waardoor het koppel won met 4-0.

 

Image courtesy of FOTO: Pim Huberts (Darts Actueel)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *