Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Talentvolle Ier te sterk voor Roemer Mooijman

In de tweede partij van de avond mocht Roemer Mooijman zijn tweede partij op het podium in het Circus Tavern gooien tegen de jonge Ier Ciaran Teehan. Lees hier meer. 

De tweede partij van de avond werd begonnen door Roemer Mooijman. Mooijman miste in de eerste leg de bull voor een 121-finish in zijn eigen leg, met een score van 177 en een 54-finish brak Teehan gelijk. Teehan miste 9 darts op de dubbel, maar met zijn tiende dart gooide de Ier dubbel 1 voor de eerste set.

Teehan miste twee darts op de dubbel, met een prachtige 146-finish brak Mooijman naar 1-0 in de tweede set. In de tweede leg miste Teehan de bull voor een 167-finish, met een 56-finish pakte de Nederlander de tweede set af; 1-1.

Mooijman begon de derde set goed door zijn eigen leg in 15 darts te houden. Met een 19-darter hield de Ier zijn eigen leg voor 1-1 in de derde set. In de beslissende leg miste Mooijman een 98-finish op D12 voor de set, met een prachtige 80-finish met twee keer tops pakte Teehan de derde set.

Met een 57-finish plaatste de darter uit Hoorn gelijk de break. Met een 17-darter brak Teehan gelijk terug. In de beslissende leg miste Mooijman een 81-finish op de bull voor de set, via D8 pakte de 20-jarige Ier de 3-1 overwinning in sets!

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *