Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Team Wales verslaat Hong Kong en pakt wereldtitel teams

Afgelopen middag werd de teamfinale bij de heren gespeeld tijdens het WDF WK in Roemenië. Wales nam het op tegen Hong Kong. Lees hier meer. 

De wedstrijd werd begonnen door Hong Kong. Paul Lim hield zijn eigen leg en bracht Hong Kong op eerst op voorsprong. In de tweede leg miste Hugo Leung 2 darts op tops voor 2-0, via D1 hield Jim Williams zijn eigen leg. FB Leung gooide een erg sterke eigen leg, in 16 darts kwam Hong Kong weer op voorsprong. In de vierde leg miste Royden Lam 4 darts voor de break, via D4 hield Arwyn Morris zijn eigen leg voor 2-2. Darren Bingham wist in de vijfde leg de eerste break te plaatsen met een 17-darter voor 3-2. Nick Kenny wist de break vervolgens te verzilveren met een 72-finish op de bull; 4-2. Met een 80-finish hield Royden Lam zijn eigen leg voor 4-3. In de achtste leg miste Arwyn Morris 7 darts op de dubbel voor 5-3, via D5 brak FB Leung terug naar 4-4.

Royden Lam wist de break niet te verzilveren, met een 15-darter brak Kenny en zo nam Wales weer de voorsprong; 5-4. Met een 17-darter brak ‘The Singapore Slinger’ meteen terug; 5-5. In de elfde leg miste Hugo Leung 6 darts op de dubbel om Hong Kong weer de voorsprong te geven, via D9 brak Morris naar 6-5. FB Leung miste in zijn eigen leg 5 darts op tops, met een 48-finish hield Darren Bingham zijn eigen leg waardoor Wales op een 7-5 voorsprong kwam. Met een belangrijke 49-finish hield Paul Lim zijn eigen leg en zo kwam Hong Kong terug tot 7-6. In leg 14 miste Hugo Leung 3 darts op tops op het ijzer, via D8 van Nick Kenny kwam Wales op matchpoint; 8-6.

In de vijfde leg miste Jim Williams twee matchdarts op een 86-finish, via D4 hield FB Leung zijn eigen leg en zo werd het 8-7. Met een 18-darter van Darren Bingham pakte Team Wales de wereldtitel bij de dames! Wales won met 9-7 van Hong Kong.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Wales: 75,7 / 36%
Hong Kong: 78,3 / 22%

Deel dit:
Lees ook

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *