Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search

Telnekes en Zijlstra grote winnaars Open Midden Nederland

Zondag 3 november werd in Driebergen-Rijsenberg de tweede NDB Ranking van het seizoen gegooid. Lees hier meer. 

Senioren
Bij de senioren wisten Derk Telnekes, Anca Zijlstra en Antonio de Weerd te winnen. Telnekes wist de titel te winnen dankzij overwinningen op Michel van der Horst (4-1), Taco van Zetten (4-0), Bennie Gerrits (4-0), Erik van Rijswijk (4-2), Jeremy van der Winkel (5-3), Jermaine Heijmans (5-1) em Luc Peters (2-1 in sets).

Anca Zijlstra wist sinds lange tijd weer eens een NDB Ranking te winnen. Dit deed ze tijdens haar verjaardag met overwinningen op Very ter Burg (3-0), Sammy van Steenpaal (3-1), Hedwig van Velzen (3-0), Sharona Veld (4-2), Aletta Wajer (4-2) en Femke Herms (5-2).

Antonio de Weerd pakte zijn allereerste NDB titel bij de Heren B. Hij pakte de titel met knappe overwinningen op Lammert Oosting (3-0), Michael van der Veen (3-0), John van Engst (3-2), Stuart Mortimer (3-1), Patrick Bus (3-2), Gino Franssen (3-2) en Siete de Jong (4-1).

Jeugd
Bij de jeugd wisten Tinus van Tiel, Luke van der Kwast en Rosanne van der Velde te winnen. Van Tiel wist in een spannende finale met 3-2 te winnen van Dylan van Lierop te winnen. Van der Kwast wist zijn tweede NDB Ranking op een rij te winnen. Hij was in de finale met 4-3 te sterk voor Kevin Lasker. Ook de meisjesfinale ging tot een beslissende leg, dit keer was het Van der Velde die de sterkste was.

Image courtesy of FOTO: Dartbond Midden Nederland
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Telnekes en Zijlstra grote winnaars Open Midden Nederland