Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoeken

Terugkeer Van de Pas verstoord door O’Connor

Benito van de Pas is er niet in geslaagd zijn terugkeer op de Euro Tour winnend af te sluiten. William O’Connor was met 6-4 te sterk.

Voor het eerst dit jaar maakte Benito van de Pas zijn opwachting op de Euro Tour. ‘Big Ben’ laat de afgelopen tijd al tekenen zien van een terugkeer naar vorm, afgelopen woensdag haalde hij de laatste 16 op Players Championship 24 met een aantal 100+ gemiddeldes. Hij kreeg met William O’Connor wel één van de moeilijkste tegenstanders die hij kon loten. Van de Pas wist de eerste leg te pakken in 20 pijlen, een leg die hij ook begon. Met een 15-darter hield ook O’Connor zijn leg. Met behulp van een 180 kon Van de Pas een 14-darter gooien, waarna hij een leg later dubbel 16 miste voor een 143-finish. O’Connor pakte zo alsnog deze leg. Van de Pas leek toch lekker in de wedstrijd te zitten, want hij herstelde zich met nog maar weer een 14-darter.

O’Connor liet niet over zich heen lopen en liet met een 147-finish zijn klasse zien. De Ier pakte daarna de eerste break, nadat Van de Pas tops miste voor een 105-finish. Met een 14-darter hield hij ook zijn eigen leg en bracht hij de stand op 5-3. Van de Pas herstelde zich in zijn eigen leg, maar had hier wel een gemiste matchdart van O’Connor voor nodig. Verder kwam ‘Big Ben’ niet. O’Connor hield zijn leg in 20 pijlen en speelt op zaterdag tegen Adrian Lewis.

William O’Connor: 92.28 / 45.45%
Benito van de Pas: 86.9 / 57.14%

 

Image courtesy of FOTO: Tobias Wenzel (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *