The Marvels Nederlands Bekerkampioen

Vandaag vonden 20 teams hun weg naar Nijkerk om te strijden voor het Landelijke Bekerkamioenschap. Titelverdediger Prima Darts (DONHN) was aanwezig, weliswaar onder een andere naam, maar zij wisten hun titel niet te verdedigen.

De teams gingen van start in vijf poules van vier teams waarbij de nummers één en de drie beste nummers twee door gingen naar de knock-out. Under Pressure (TDV), Oranje Bar Lions (PDB), Slinger 13 (SDC), The Marvels (RD) en Fifth Division (DSWN) werden de poulewinnaars en als beste nummers twee gingen door: Kremer 5 (DVO), Rebels (RDB) en No Mercy (DBA).

In de kwartfinale zette Under Pressure zijn winning streak door. Zij versloegen de Rebels met 4-1. Slinger 13 won op zijn beurt van de Oranje Bar Lions met 4-2. The Marvels waren te sterk voor Kremer 5 en No Mercy versloeg Fifth Division. In de halve finale was Under Pressure te sterk voor Slinger 13 met 4-1. De andere halve finale tussen No Mercy en The Marvels ging tot het gaatje. The Marvels kwamen met 3-1 uit de singles, maar No Mercy kwam terug tot 3-3. In de teamgame waren The Marvels de sterkste. Een finale dus tussen Under Pressure van de Tilburgse Darts Vereniging en The Marvels van de Rijnmond Dartsbond. De eerste twee singles werden eerlijk verdeeld, maar daarna sloegen the Marvels het beslissende gaatje. In de koppels maakten ze het af: 4-1.

Uitslagen:

Kwartfinale
Under Pressure (TDV) – Rebels (RDB) 4-1
Slinger 13 (SDC) – Oranje Bar Lions (PDB) 4-2
The Marvels (RD) – Kremer 5 (DVO) 4-1
No Mercy (DBA) – Fifth Division (DSWN) 4-2

Halve finale
Under Pressure (TDV) – Slinger 13 (SDC) 4-1
The Marvels (RD) – No Mercy (DBA) 4-3

Finale
The Marvels (RD) – Under Pressure (TDV) 4-1

The Marvels speelden vandaag met Mike van Duivebode, Elvin Geerlof, Danny van Trijp, Wesley Plaisier, Mitchell vonn Schukkmann, Jurgen van Hoogvliet en Thom van de Herik.
Under Pressure speelde vandaag met Rob Tilemans, Carlo van Cleef, William Leijten, Danny Bosch, Guus de Wijer en Rob Jansma.

Tekst: NDB Darts

Deel met:


Plaats een reactie