Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dutch Open 2020

TOTO nieuwe hoofdsponsor voor Dutch Open 2021

Woensdagmiddag is bekend gemaakt dat de Dutch Open Darts 2021 een nieuwe sponsor zal krijgen, namelijk TOTO. Lees hier meer.

De afgelopen jaren was de bouwmarkt Bauhaus de grote hoofdsponsor van het grootste darttoernooi ter wereld. Dit jaar zal dat veranderen, TOTO zal de nieuwe hoofdsponsor en naamgever worden van de editie van 2021. TOTO is de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland op dit moment en gaat een samenwerking met de NDB aan voor één jaar, met als doel om het contract te verlengen.

De directeur van de NDB, reageert als volgt: “TOTO ondersteunt al jaren de sport en de Nederlandse sportweddenschappenaanbieder is natuurlijk een mooie match met de darters en de dartsport. We gaan dan ook leuke activaties ontwikkelen. Samen zorgen we ervoor dat we ook de komende jaren de TOTO Dutch Open Darts op grootse wijze blijven organiseren en alle dartsfans verder laten genieten van dit unieke dartsevenement. Samen met TOTO kijken we uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.”

De Business Director van TOTO is verheugd om het goede nieuws naar buiten te brengen, zo laat hij weten op de Dutch Open site: “Darts is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een onmiskenbaar onderdeel van de Nederlandse sportcultuur. En bovendien is het een van de meest populaire sporten onder TOTO-spelers. TOTO geeft als hoofdsponsor van de Dutch Open Darts darters op alle niveaus de kans zich drie dagen lang met elkaar te meten. Of je nu tegen de oche staat of een eentje of een tweetje invult bij TOTO, plezier en spanning zijn gegarandeerd.”

De TOTO Dutch Open 2021 is gepland in het weekend van 3 t/m 5 september in de Bonte Wever te Assen. De inschrijving zal zo spoedig mogelijk open gaan.

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *