Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Lorraine Winstanley

Twee Engelse koppels bereiken Dutch Open dames koppelfinale

De koppelfinale van de dames zal zondagmiddag bestaan uit twee Engelse koppels. Beau Greaves en Jo Rolls zullen het dan opnemen tegen Lorraine Winstanley en het Engelse talent Paige Pauling. Lees hier meer.

Een totaal van 173 koppels begonnen vrijdagochtend aan het koppeltoernooi voor de dames. Beau Greaves was de titelverdediger, echter deed ze dit dit jaar met een andere koppelgenoot. In plaats van Deta Hedman had nu Jo Rolls de eer om met de tweevoudig Lakeside-kampioen te koppelen. Zonder veel problemen bereikten ze de kwartfinales, waarin ze het Nederlandse koppel Aileen de Graaf en Anca Zijlstra troffen. Een beslissende leg moest er aan te pas komen, maar dankzij een openingsscore van 180 van Greaves en het gooien van dubbel 16 trokken zij de partij alsnog naar zich toe.

In de halve finale troffen Greaves en Rolls een Schots koppel, bestaande uit Sophie McKinlay en Lorraine Hyde. Met een gemiddelde van 79,86 gunden Greaves en Rolls de Schotten geen enkele leg en zo blijft Greaves in de race om haar koppeltitel van de Dutch Open te prolongeren.

Aan de andere kant van schema troffen Lorraine Winstanley en Paige Pauling een Duits koppel met Ann-Kathrin Wigmann en Ina Rademacher. Winstanley/Pauling waren in de kwartfinales verantwoordelijk voor de uitschakeling van Steenbergen en Van Leuven met 3-1. Deze vorm hielden ze vast in de halve finales, met 3-0 versloegen ze het Duitse koppel en daardoor zien we ook dit Engelse duo zondagmiddag terug in de koppelfinale van de dames.

Uitslagen

Kwartfinales
Greaves/Rolls 3-2 De Graaf/Zijlstra
McKinlay/Hyde 3-2 O’Sullivan/Savvery
Winstanley/Pauling 3-1 Van Leuven/Steenbergen
Wigmann/Rademacher 3-2 Riemann/Siek

Halve finales
Greaves/Rolls 3-0 McKinlay/Hyde
Winstanley/Pauling 3-0 Wigmann/Rademacher

Finale
Beau Greaves/Jo Rolls vs Lorraine Winstanley/Paige Pauling

Image courtesy of FOTO: Chris Sargeant (Tip Top Pics)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *