Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Twee Nederlanders kwalificeren zich voor World Series Finals

Afgelopen zaterdagmiddag is er een kwalificatietoernooi voor de World Series of Darts Finals afgewerkt, waarbij 8 spelers zich hebben gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi op 16 t/m 18 september. Lees hier meer.

Een totaal van 88 tourkaarthouders streden in Barnsley om 8 tickets voor de World Series of Darts Finals. Spelers als Nathan Aspinall, Gabriel Clemens, Rob Cross, Chris Dobey, Luke Humphries, Callan Rydz en Ryan Searle meldden zich af voor dit kwalificatietoernooi, waarschijnlijk omdat het een toernooi is dat niet meetelt voor de rankings.

Twee Nederlanders hebben zich zaterdagmiddag geplaatst. Danny Noppert en Vincent van der Voort wonnen hun drie wedstrijden voor kwalificatie. Zij voegen zich bij Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode als Nederlandse deelnemers. Niels Zonneveld en Jermaine Wattimena verloren in de finaleronde.

Daarnaast was er veel internationaal succes. Matt Campbell (Canada), Devon Petersen (Zuid-Afrika) en Danny Baggish (Verenigde Staten) kwalificeerden zich en zullen in september te bewonderen zijn in AFAS Live.

Bekijk hieronder de uitslagen van de finaleronde:

Matt Campbell 5-3 Rowby-John Rodriguez
Devon Petersen 5-2 Nathan Rafferty
Ryan Joyce 5-4 Krzysztof Ratajski
Jamie Hughes 5-0 Niels Zonneveld
Danny Noppert 5-2 Keane Barry
Vincent van der Voort 5-2 Adam Gawlas
Dave Chisnall 5-1 Jermaine Wattimena
Danny Baggish 5-1 Brendan Dolan

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *