Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Mikuru Suzuki

Tweede WK-finale op een rij voor Mikuru Suzuki

In de tweede partij van de vrijdagavond stond de tweede en laatste halve finales bij de dames op het programma. Mikuru Suzuki en Beau Greaves speelden tegen elkaar voor een plaats in de finale tegen Lisa Ashton. Lees hier meer. 

De 16-jarige Beau Greaves mocht de partij beginnen tegen de regerend wereldkampioen Mikuru Suzuki. Greaves begon goed met een 17-darter. Met een 19-darter kwam Suzuki op 1-1. Met een hele knappe 70-finish via de bull kwam Greaves op 2-1. Met een 19-darter zorgde Suzuki voor 2-2. In de beslissende ging het gelijk op. In de beslissende gooide de Engelse de triple 19 in plaats van een single 19 voor een 51-finish. Met een 37-finish in 17 darts pakte de Japanse de set af.

Greaves begon goed aan de set van Suzuki, met een 180’er en een 43-finish plaatste Greaves meteen de break. Met een 76-finish verzilverde Greaves de break voor 2-0. In de derde leg miste Suzuki 4 darts op de dubbel, via dubbel 16 pakte Greaves de set voor 1-1!

Na een korte pauze miste Greaves in haar eigen leg een 90-finish op de bull, met een 60-finish plaatste Suzuki de break. Met een 18-darter verzilverd ‘The Miracle’ de break en kwam daarmee op matchpoint! In de derde leg miste Greaves drie darts op de dubbel om in de wedstrijd te blijven, met een 49-finish plaatste Suzuki haar voor tweede WK-finale op een rij!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Mikuru Suzuki: 79,11 / 50%
Beau Greaves: 76,24 / 38,46

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *