Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Josh Rock

Tweemaal winst voor Josh Rock op Development Tour

Op de vrijdagochtend was het weer tijd voor de start van Development Tour 16 en 17. Dit keer werd het gehouden in Hildesheim, Duitsland. Josh Rock won beide tours en gooide maar liefst een knappe 112 en 104 gemiddeld in de finales.

Development Tour 16

Er deden genoeg Nederlanders mee die het goed hebben gedaan. Mike Verschuur, Gijsbert van Malsen, Gian van Veen en Owen Roelofs haalde de laatste 32 in de ochtend. Bij de laatste 16 verloren Geert Nentjes en Kevin Doets , waardoor er nog maar 1 Nederlander in zat bij de kwartfinales. Jitse van der Wal verloor in de kwartfinale van de winnaar met 5-2. De ene halve finale bestond uit een Iers duel: Dylan Dowling tegen Conor Heneghan (5-4) en de andere halve finale was: Sebastian Bialecki tegen Josh Rock (0-5). In de finale was Rock overtuigend beter en wist met een 5-0 overwinning de titel te pakken. In de finale gooide hij 112 gemiddeld.

Development Tour 17

Ook in de middag wisten de Nederlanders het goed te doen. Meinte Hibma, Owen Roelofs, Jurjen van de Velde en Maikel Verberk wisten de laatste 32 te halen. Bij de laatste 16 wisten Kevin Doets, Jitse van der Wal en Justin van Tergouw het helaas niet op te brengen en voor hen stopte hier het toernooi. In de kwartfinales gingen opnieuw de laatste Nederlanders eruit. Daan Bastiaansen verloor met 5-1 van Daniel Perry, terwijl Nathan Girvan met 5-2 te sterk was voor Geert Nentjes. De halve finales bestonden uit: Daniel Perry tegen Josh Rock (3-5) en Nathan Girvan tegen Christopher Holt (5-4). In de finale was Josh Rock opnieuw mega sterk en wist met 5-0 te winnen van Nathan Girvan waar hij opnieuw een goed gemiddelde wist neer te zetten (104).

Image courtesy of FOTO: Mark Galliano (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *