Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Clayton vs Van den Bergh -World Series of Darts Finals 2021

Uitnodigingen World Series Finals bekend gemaakt

Van 16 t/m 18 september staat in Amsterdam de World Series of Darts Finals op het programma. Maandagmiddag heeft de PDC 14 van de 24 deelnemers bekend gemaakt. Lees hier meer.

Het deelnemersveld van de World Series of Darts Finals bestaat uit 24 spelers, waaronder 8 geplaatste spelers die de eerste ronde mogen overslaan. Dit zal de top 8 van de World Series Order of Merit worden, met nog drie toernooien in Australië en Nieuw-Zeeland te gaan.

De PDC heeft maandagmiddag 14 deelnemers bekend gemaakt, waaronder twee Nederlanders. Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode zullen sowieso te bewonderen zijn in AFAS Live. De UK Open-winnaar, halve finalist op de World Matchplay en de Dutch Darts Masters, Danny Noppert ontbreekt tot nu toe. Daarnaast heeft de PDC de vaste waardes als Price, Wright, Smith, Van den Bergh en de winnaar van vorig jaar, Jonny Clayton wél allemaal uitgenodigd. Ook de winnaar van North American Championship en de kwartfinalist van de US Darts Masters, Leonard Gates heeft een uitnodiging ontvangen.

Aankomende zaterdag 6 augustus staat er nog een kwalificatietoernooi op het programma voor tourkaarthouders, waar 8 spelers zich kunnen kwalificeren voor het toernooi. De overige 2 plaatsen zullen binnenkort worden ingevuld door de PDC.

Bekijk hieronder het deelnemersveld:

PDC uitgenodigde spelers:
Gerwyn Price
Peter Wright
Michael van Gerwen
Michael Smith
James Wade
Fallon Sherrock
Jonny Clayton
Gary Anderson
Dimitri Van den Bergh
Joe Cullen
Damon Heta
Simon Whitlock
Dirk van Duijvenbode
Leonard Gates

8 Qualifiers (6 Augustus)

2 deelnemers nog niet bekend

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *