Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Raymond van Barneveld

Van Barneveld en Van der Voort sneuvelen vroegtijdig

Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort hebben geen plezier beleefd aan hun eerste ronde partij van de Players Championship Finals. Beide Nederlanders verloren hun openingspartij met 6-4. Lees hier meer.

Van Barneveld zet goede vorm niet door

Raymond van Barneveld trof in de eerste ronde Kim Huybrechts, die uitstekend startte door de eerste twee legs te pakken. Van Barneveld herstelde de zaken snel, met een 13- en 14-darter werd het 2-2. Tot 4-3 werden de legs gehouden door de speler die hem begon. In leg 8 miste Van Barneveld 2 darts op dubbel 16 om zijn eigen leg te houden, Huybrechts profiteerde en brak in 15 darts naar 5-3. Van Barneveld maakte deze break wederom meteen een leg later ongedaan, een 12-darter zorgde voor 5-4. Kon de Nederlander een beslissende leg afdwingen? Het antwoord van nee, Huybrechts gooide een hele knappe 64-finish en stelde daarmee een plaats bij de laatste 32 veilig.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Kim Huybrechts: 100,93 / 46,2%
Raymond van Barneveld: 95,21 / 26,7%

Van der Voort nipt onderuit

Vincent van der Voort trof Martin Schindler in de eerste ronde. De Duitser begon uitstekend met finishes van 80 en 144 in de eerste twee legs. Deze voorsprong wist ‘The Wall’ uit te breiden naar 4-0. In leg 5 kwam Van der Voort dan eindelijk op het scorebord, dit deed hij via dubbel 20. Een leg later produceerde hij een 11-darter om Schindler te breaken; 4-2. De break werd echter niet verzilverd, met een knappe 72-finish in 14 pijlen kwam Schindler op matchpoint; 5-2. Van der Voort hield daarna zijn eigen leg. In leg 10 leek Schindler de partij naar zich toe te trekken, maar miste 6 matchdarts. Van der Voort profiteerde en brak terug naar 5-4. Net als bij de partij tussen Van Barneveld en Huybrechts kwam hier ook geen elfde leg. Van der Voort miste de bull voor een 129-finish, waarna Schindler via dubbel 8 de partij toch naar zich toe trok.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Martin Schindler: 102,17 / 40%
Vincent van der Voort: 96,36 / 36,4%

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *