Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Van Barneveld gaat na 25 jaar scheiden met Silvia

Gisteravond werd de dartwereld al in verwarring gelaten door een filmpje waar Van Barneveld mogelijk met een andere vrouw zoenend werd gezien. Vandaag werd bekend dat ‘Barney’ en zijn vrouw er na 25 jaar een punt achter zetten.

De Engelse nieuwswebsite The Sun kopte gisteren met: ‘Getrouwde dartlegende Raymond van Barneveld, 51,  betrapt op zoenen veel jongere mysterieuze vrouw’. In de video is te zien dat iemand die verdacht veel op Van Barneveld lijkt, innig aan het zoenen is met een jongere dame.

Opvallend was dat dit alles gebeurde in de lobby van het hotel waar Van Barneveld verbleef, nadat hij in de Premier League verloor. Een dartfan herkende Van Barneveld en dacht eerst dat de vrouw zijn dochter was. Maar toen hij hen zag zoenen ‘was hij geschokt’, meldt The Sun. ”Hij was openlijk een dame aan het zoenen die niet zijn vrouw is, hij gedroeg zich niet alsof het een geheim was”, zegt de man die Van Barneveld herkende.

Het internet was nog niet meteen overtuigd, want het kan toch ook familie zijn? Of misschien een dubbelganger? Maar dit bleek niet zo te zijn. Vanochtend meldde de manager van Van Barneveld aan NU.nl dat hij en Silvia gaan scheiden. Het koppel was al 25 jaar bij elkaar. Raymond van Barneveld en Silvia hebben twee kinderen en twee kleinkinderen.

Manager Jaco van Bodegem tegenover NU.nl: “De echtscheiding is inmiddels ingezet en Raymond en Silvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen. Zij vragen alle media dan ook om dat te respecteren.”

De grote vraag is hoe dit Raymond van Barnevelds laatste jaar gaat beïnvloeden. Toch verklaart deze situatie waarom Van Barneveld er de laatste tijd niet helemaal bij is met zijn gedachten. Hij zal alle zeilen bij moeten zetten om het WK 2020 überhaupt nog te kunnen halen.

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *