Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Raymond van Barneveld

Van Barneveld klopt ook Price op Grand Slam

Raymond van Barneveld heeft na Dave Chisnall ook Gerwyn Price verslagen op de Grand Slam of Darts. De Nederlander is zo al verzekerd van de volgende ronde.

Na zijn overwinning op Dave Chisnall gaf Raymond van Barneveld zichzelf een goede kans om de groep te overleven. Tegen Gerwyn Price zou hij zich hier al van kunnen verzekeren, al was dat natuurlijk een flinke opdracht. De Welshman begon ook nog met een 12-darter: de opdracht was duidelijk. Met een 14-darter brak RVB terug, maar hij kreeg ook meteen weer een 14-darter om de oren van Price. ‘Barney’ gooide 64 dood en kreeg meteen de klap om de oren.

Price kwam snel op 3-1, maar legs in 11 en 14 pijlen leverden Van Barneveld weer een gelijke stand op. Hij leek het initiatief weer te hebben, maar met een 12-darter nam Price dit weer afhandig over. ‘Barney’ liet daarna zien een echte vechter te zijn: met een 14-darter brak hij terug en sleepte hij er een beslissende leg uit. De Nederlander mocht deze beginnen en met een 15-darter ook eindigen. 67 ging uit: wat een moment voor de Hagenees, die bewees nog steeds tot de absolute top te behoren. De volgende ronde is zeker.

Gemiddeldes/dubbelpercentages
Gerwyn Price: 105.99 / 40%
Raymond van Barneveld: 100.08 / 55.6%

Image courtesy of FOTO: Tim Abell (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *