Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Raymond van Barneveld - German Darts Grand Prix 2024

Van Barneveld naar ronde twee, Schindler te sterk voor Van Veen

Raymond van Barneveld heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de tweede ronde van de European Darts Grand Prix in Sindelfingen. Gian van Veen moest zich meerdere erkennen in een ijzersterke Martin Schindler. Lees hier meer.

Magistrale Schindler verslaat Van Veen

De partij begon met vijf legs die werden gewonnen door de speler die de leg begonnen. In de zesde leg plaatste Schindler de eerste break van de partij door 98 uit te gooien in 12 pijlen voor een 4-2 voorsprong. Dit vervolgde de Duitser met een 14-darter in zijn eigen leg om de break te verzilveren; 5-2. Van Veen leek zijn eigen leg te houden, maar miste de bull voor 5-3. Schindler greep direct zijn kans, met een 121-finish sloot ‘The Wall’ in stijl af. De Duitser wint met 6-2 van ‘GVV’.

Martin Schindler: 108,82 / 60%
Gian van Veen: 100,29 / 40%

Van Barneveld wint in finishfestijn

Raymond van Barneveld mocht het in de eerste ronde opnemen tegen een andere Duitser in Franz Rötzsch. Beide heren begonnen fantastisch aan de partij, zo werden de eerste 4 legs allemaal gewonnen met een 100+ finish. Van Barneveld wist 136 en 148 uit te gooien, terwijl Rötzsch leuk meedeed met finishes van 116 en 121. Vanaf een 2-2 stand liep Van Barneveld uit, hij won de resterende vier legs van de partij om met 6-2 te winnen. Ook ‘Barney’ eindigde de partij met een 100+ finish, 128-finish werd uitegooid voor de overwinning.

Zaterdagavond mag Van Barneveld het op zijn verjaardag op gaan nemen tegen Michael Smith.

Raymond van Barneveld: 93,73 / 54,5%
Franz Rötzsch: 92,64 / 33,3%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *