Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Raymond van Barneveld

Van Barneveld ten onder tegen Schindler

Raymond van Barneveld heeft in Riesa zijn meerder moeten erkennen in Martin Schindler. De Duitser was voor eigen publiek met 6-4 te sterk.

Na zijn onverwachte uitnodiging voor de International Darts Open schakelde Raymond van Barneveld op vrijdag Stephen Burton. Zijn beloning: een duel met thuisfavoriet Martin Schindler. De Duitser is dit jaar een geplaatste speler en wil dit ook maar wat graag laten zien. Met een 18-darter greep hij ook de eerste leg, al moest hij eerste een pijl op de bull van RVB overleven. Schindler gooide daarna de bull wél voor een 86-finish.

Met legs in 15 (104-finish) en 14 pijlen trok de Nederlander de stand snel gelijk, waarna hij optimaal profiteerde van missers van Schindler. ‘Barney’ begon een leg later echter zelf te missen, waardoor de stand op 3-3 kwam. Twee keer hield Schindler daarna zijn eigen leg, RVB deed dit één keer. De vijfvoudig wereldkampioen moest echter toezien hoe er geen beslissende leg kwam. Met een 16-darter greep de Duitser, tot vreugde van het publiek, de zege.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages
Martin Schindler: 92.06 / 40%
Raymond van Barneveld: 89.77 / 36.4%

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *